Wurzburg – Ultima etapa de maraton din 2012

Wurzburg, ultimul maraton din anul 2012 pentru Provincia de Vest ( Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Timis si Caras Severin), va avea loc in data de 27.07.2012 daca conditiile meteorologice de la locul lansarii si de pe traseu vor fi bune ( sau cel putin vor parea cat de cat bune).

La aceasta etapa am vrut sa angajez 5 porumbei, pana la urma voi angaja doar 4, femela care are norma la maraton anul acesta nu o voi mai putea angaja la Wurzburg din cauza ca ieri a schimbat 2 pene, oricum femela incepuse destul de devreme sa schimbe penele fata de restul lotului de zbor care a ajuns doar ala a 3 -a  pana.

Imi doream sa incerc sa faca norma la AS maraton, ar fi fost ceva sa realizez AS Maraton din primul an in care particip la concursurile de porumbei voiajori.

Ceilalti 4 porumbei pe care imi doresc sa ii angajez, daca nimic nu mai apare pana maine, miercuri 25.07.2012, sunt 2 tineri care au clasat maratornul Frankfurt, un mascul din 2010 care are doua fonduri clasate ( Amstetten si Wells), si inca o femela din 2010 care nu are nicio clasare anul acesta.

Vremea in data de 27.07.2012 in Germania, Austria si Ungaria, tari, prin care cel mai probabil, vor zbura porumbeii nostri. Vremea probabila este buna, insorita in mare parte, posibil si ploi insotite de descarcari electrice in a doua parte a zilei si a doua zi ( sambata).

Germania:

Austria:

Ungaria:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: