Sedochol

Ad Schaelaekens mentioneaza la un seminar, in urma unei intrebari, un produs pecare toti al trebui sa-l folosim.

Cel care statea la intrare a gasit de cuviinta ca a venit timpul ultimei intrebari si asta era una pe care el o avea in minte. Vroia sa stie daca era ceva care le dau porumbeilor si pe care nu am mentionat-o dar o consider ca este importanta.
Era cazul intr-adevar. Le dau porumbeilor mei Sedochol. Sedochol a devenit foarte popular printre campionii din Olanda si Belgia in ultimul timp. Contine metionina ( face bine la ficat ) si sorbitol. Sedochol este in special folositor pentru a obtine un penaj matasos. Deci in special in timpul naparlirii insa de fapt pe parcursul intregului an. Porumbeii ale caror pene sunt matasoase vor fi avantajati cand vor intalni ploaia in drumul lor spre casa de la concurs.

Apa se scurge mai usor de pe corp din cauza penajului matasos si asta previne ingreunarea corpului. Se intelege ca un corp prea greu il va pune in dificultate pe porumbel cand zboara. Un alt lucru in care cred sunt electrolitii. Le dau porumbeilor atunci cand se deshidrateaza dupa ce au zburat in canicula sau din cauza unor boli cum ar fi E Coli. Apa este esntiala pentru viata asa cum stim bine toti. Aproape 55 % din porumbelul adult este apa. Pierzand 10 % din umiditatea corporala se datoreaza proastei functionari a rinichilor sau altor activitati ale corpului. Pierderea a 20 % poate cauza moartea.

www.schaerlaeckens.com

Reclame

2 Responses to Sedochol

  1. Tudoran spune:

    O actiune mult mai intensa asupra reechilibrarii parametrilor hepatici(transaminaze etc) la porumbei o are BEDGEN(Argentina. Un alt hepatoprotector cu formula mult imbunatatita si mai ieftin decit Sedochol este NEOMERIOL(Franta).BEDGEN.ul poate fi utilizat inclusiv la om in hipercolesterolemie,steatoza hepatica(„ficat gras’),diskinezie biliara,dislipidemii,hepatite de diverse origini(toxice,etilice,medicamentoase etc),doza:5 ml/zi,14 zile /luna cure de 3 luni.

  2. andrei spune:

    Stii de unde se poate cumpara?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: